/

Amina

Amina er den ideelle ladeløsningen for mindre anlegg som passer perfekt for alle moderne elbiler. Med Amina får du en enkel og effektiv lading, uavhengig av hvilken elbil du kjører. Opplev bekvemmeligheten med Amina, som er skapt for å møte behovene til både elbileiere og mindre ladeanlegg.

Amina

Amina gjør det enkelt å lade din moderne elbil, selv i mindre ladeanlegg. Den passer sømløst til alle elbilmerker og -modeller, og er skapt for å tilpasse seg dine behov. Med Amina får du en  pålitelig og enkel ladeløsning, uten bekymringer om kompatibilitet eller tekniske utfordringer. Den er enkel å installere og bruke, og gir deg en smidig ladeopplevelse. Velg Amina for en problemfri lading som passer perfekt for din elbil.

Bestill Amina

Ved avtale om nedbetaling vil det samtidig kreves at du har en aktiv strømavtale hos oss. Dette for at vi skal kunne fakturere strøm og nedbetaling av elbillader på samme faktura til deg. Ved en eventuell oppsigelse av strømavtalen i nedbetalingsperioden vil restbeløpet fra nedbetalingen faktureres i sin helhet på sluttfakturaen for strøm.

Vi gjør oppmerksom på at bestilling av elbillader ikke er nødvendig for å bestille strømavtale fra Fosenkraft Energi, eller bruke vår kunde-APP, men at dette er et frivillig tilleggsprodukt for deg som ønsker å kjøpe elbillader gjennom Fosenkraft Energi med mulighet for nedbetaling over strømregningen.

Elbilladeren installeres av våre autoriserte montører i FosenKraft Elektro AS (Fosen) og Fjeldseth AS (Trondheim og omegn)