/

Daikin Moskus 3

Daikin Moskus 3 er den prisgunstige varmepumpen som virkelig leverer når kulda setter inn. Spesielt utviklet for det norske klimaet og fabrikktestet ned til iskalde -25°C, er Moskus 3 ditt pålitelige valg for å holde varmen gjennom vinteren.

Daikin Moskus 3

Moskus 3 imponerer med sin kompakte innedel, en av de minste på markedet. Den leverer hele 4.3kW varme ved -15°C og utrolige 3.3kW ved iskalde -25°C, slik at du alltid har det varmt og godt. Høy SCOP-verdi betyr ikke bare lavt strømforbruk, men også reduserte strømregninger. Moskus 3 er designet for effektivitet og økonomi.

Med en enkel og brukervennlig fjernkontroll har du full kontroll over temperaturen i rommet. Men det blir bedre – Heat Boost-funksjonen gir deg raskere oppvarming helt automatisk, slik at du kan nyte varmen uten ventetid.

Bestill Daikin Moskus 3

Ved avtale om nedbetaling vil det samtidig kreves at du har en aktiv strømavtale hos oss. Dette for at vi skal kunne fakturere strøm og nedbetaling av varmepumpe på samme faktura til deg. Ved en eventuell oppsigelse av strømavtalen i nedbetalingsperioden vil restbeløpet fra nedbetalingen faktureres i sin helhet på sluttfakturaen for strøm.

Vi gjør oppmerksom på at bestilling av varmepumpe ikke er nødvendig for å bestille strømavtale fra Fosenkraft Energi, eller bruke vår kunde-APP, men at dette er et frivillig tilleggsprodukt for deg som ønsker å kjøpe varmepumpe gjennom Fosenkraft Energi med mulighet for nedbetaling over strømregningen. Varmepumpene installeres av autorisert forhandler Ritro Maskin.