/

Elbillader fra FosenKraft

Det er lønnsomt å kjøre elektrisk, både for miljøet og lommeboka. Fosenkraft Energi gir deg mulighet til å nedbetale elbillader over strømregningen. Vi leverer og monterer elbillader hjemme hos deg og du kan velge nedbetalingstiden selv.

Velg en smart elbillader

Har du ønske om andre modeller, tilbyr Fosenkraft Elektro flere ladere (fkel.no), (disse kan ikke betales via strømregning). 

Zaptec Go

Smart hjemmelader som automatisk tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett.

Månedspriser ved nedbetaling*
5 år: 309,- / mnd (Totalpris 18 525,-)
3 år: 484,- / mnd (Totalpris 17 411,-)
1 år: 1362,- / mnd (Totalpris 16 341,-)

Prisene er inkludert montering.

*Ved avtale om nedbetaling vil det samtidig kreves at du har en aktiv strømavtale hos oss. Dette for at vi skal kunne fakturere strøm og nedbetaling av elbillader på samme faktura til deg. Ved en eventuell oppsigelse av strømavtalen i nedbetalingsperioden vil restbeløpet fra nedbetalingen faktureres i sin helhet på sluttfakturaen for strøm.

Amina

Amina er perfekt for mindre ladeanlegg og passer alle moderne elbiler!

Månedspriser ved nedbetaling*
5 år: 253,- / mnd (Totalpris 15 158,-)
3 år: 396,- / mnd (Totalpris 14 247,-) 
1 år: 1114,- / mnd (Totalpris 13 371,-)

Prisene er inkludert montering.

*avtale om nedbetaling vil det samtidig kreves at du har en aktiv strømavtale hos oss. Dette for at vi skal kunne fakturere strøm og nedbetaling av elbillader på samme faktura til deg. Ved en eventuell oppsigelse av strømavtalen i nedbetalingsperioden vil restbeløpet fra nedbetalingen faktureres i sin helhet på sluttfakturaen for strøm.