/

Din kraftleverandør på Fosen!

 I tillegg til kjøp og salg av strøm har vi aktivitet innen kraftproduksjon, fjernvarme og IKT. Vi jobber hele tiden med nye forretningsområder og både leder an og bidrar til næringsutvikling på Fosen.

Vår historie - siden 1939

Historien til FosenKraft startet for over 80 år siden, da under navnet Fosen kommunale Kraftlag (FKK).

FKK ble stiftet i 1939 med kommunene Ørland, Stjørna, Jøssund og Nes som eiere. Teksdal kraftstasjon ble driftsatt i 1941 og utvidet i 1948. Kraften gikk hovedsakelig med til drift av sildoljefabrikken, men også gårdsbruk og private hjem fikk etter hvert tilgang på elektrisk kraft til motorer og lyspærer. Forbruket økte etter hvert jevnt og trutt og allerede i 1952 var det på høy tid at nettet ble tilknyttet resten av Trøndelag. FKK gikk da fra å være selvforsynt med kraft til å være et distribusjonsverk.

I 2001 ble FKK omgjort til aksjeselskap og nytt navn ble FosenKraft AS. Installasjonsvirksomheten ble skilt ut i eget selskap i 1999, før vi i 2015 gjorde en større omstrukturering av konsernet. Aktiviteten innen kraftomsetning, produksjon, fjernvarme og IKT er lagt til FosenKraft Energi AS.

Selskapet har i likhet med Konsernet for øvrig sine kontorer i  Energibygget i Bjugn i Ørland kommune.

Ansatte

Rune Otterstad

Adm. Direktør

Stian Tyskø

Produksjon og IKT-ansvarlig

Astrid Hyllmark

Markedskonsulent

Sonja Rødsjø

Saksbehandler Innfordring og økonomi

Unni Dalehavn

Markedskonsulent

Jonas Mælan Fenstad

Kundekonsulent

Jobb i FosenKraft Energi

Medarbeidernes kunnskap, serviceinnstilling og evne til fornyelse er vår viktigste ressurs. I Fosenkraft legger vi stor vekt på å fremme våre verdier og våre holdninger. Våre kjerneverdier er nær, lettbeint og attraktiv. Med dette som grunnlag bygger vi en kultur preget av stolhet, engasjement og profesjonalitet. Vi setter mennesket i sentrum og skaper varige verdier for våre kunder.

Vårt tverrfaglige miljø og totaltekniske kompetanse gjør at vi kan ta på oss spennende og krevende oppdrag. Vi har vekstambisjoner og trenger flinke hender og skarpe hoder for å nå våre mål.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Åpen søknad

Vi søker alltid etter dyktige medarbeidere så hvis dette er noe for deg kan du henvende deg til HR og Organisasjonsutvikling. Velg i nedtrekksmenyen under om du søker fast stilling, lærlingeplass eller utplassering.

Ledige stillinger i FosenKraft Energi

Vil du jobbe sammen med oss? Se våre stillingsannonser her.