/

Wilfa Narvik 35

Wilfa Narvik 35 er varmepumpen som setter standarden for effektivitet og stil i energiklasse A+. Med en imponerende SCOP-verdi på 4,0, gir denne kraftige enheten deg enestående varmekomfort gjennom hele året.

Wilfa Narvik 35

Med sin medfølgende app lar Wilfa Narvik 35 deg ta kontroll over klimaet i hjemmet ditt uansett hvor du er. Du kan justere innstillingene, planlegge tidsur og overvåke energiforbruket, alt med et enkelt tastetrykk. Wilfa Narvik 35 kommer også med en praktisk svingfunksjon som sprer varme jevnt i rommet, noe som gir deg en behagelig atmosfære uansett hvor du befinner deg.

Ved ekstreme -15 kuldegrader yter pumpen hele 4200 watt for å holde deg varm og komfortabel.

Bestill Wilfa Narvik 35

Ved avtale om nedbetaling vil det samtidig kreves at du har en aktiv strømavtale hos oss. Dette for at vi skal kunne fakturere strøm og nedbetaling av varmepumpe på samme faktura til deg. Ved en eventuell oppsigelse av strømavtalen i nedbetalingsperioden vil restbeløpet fra nedbetalingen faktureres i sin helhet på sluttfakturaen for strøm.

Vi gjør oppmerksom på at bestilling av varmepumpe ikke er nødvendig for å bestille strømavtale fra Fosenkraft Energi, eller bruke vår kunde-APP, men at dette er et frivillig tilleggsprodukt for deg som ønsker å kjøpe varmepumpe gjennom Fosenkraft Energi med mulighet for nedbetaling over strømregningen. Varmepumpene installeres av autorisert forhandler Ritro Maskin.