/

Zaptec Go

I 2022 ble Zaptec Go kåret til den beste hjemmeladeren. Denne smarte ladeløsningen tilpasser seg sømløst alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Zaptec Go tar ladingen til et nytt nivå. Opplev fremtidens lading med Zaptec Go og få en mer praktisk, effektiv og pålitelig ladeopplevelse.

Zaptec Go

I 2022 ble Zaptec Go kåret som årets beste lader. Denne smarte hjemmeladeren tilpasser seg automatisk alle typer elbiler, ulike strømstyrker og strømnett. Med Zaptec Go trenger du ikke bekymre deg for om ladingen passer til din elbil – den tar seg av alt. Enkel installasjon og problemfri lading gjør Zaptec Go til det perfekte valget for elbileiere som ønsker en stressfri ladeopplevelse.

Bestill Zaptec Go

Ved avtale om nedbetaling vil det samtidig kreves at du har en aktiv strømavtale hos oss. Dette for at vi skal kunne fakturere strøm og nedbetaling av elbillader på samme faktura til deg. Ved en eventuell oppsigelse av strømavtalen i nedbetalingsperioden vil restbeløpet fra nedbetalingen faktureres i sin helhet på sluttfakturaen for strøm.

Vi gjør oppmerksom på at bestilling av elbillader ikke er nødvendig for å bestille strømavtale fra Fosenkraft Energi, eller bruke vår kunde-APP, men at dette er et frivillig tilleggsprodukt for deg som ønsker å kjøpe elbillader gjennom Fosenkraft Energi med mulighet for nedbetaling over strømregningen.

Elbilladeren installeres av våre autoriserte montører i FosenKraft Elektro AS (Fosen) og Fjeldseth AS (Trondheim og omegn)